Raudonas vynas DRINK ELEGANT Montepulciano d’Abruzzo DOC – subtilus, lengvas, intensyvios raudonos spalvos su vaisių ir juodosios vyšnios atspalviais. Rubino raudonumo spalva su purpuriniais niuansais. Vidutinio kūno vynas su aksominiu užbaigimu. Net 5 litrų talpos pakuotė – geriausias pasirinkimas, jei ruošiate didelę šventę. Ar tiesiog laukiate gausybės draugų. Išpilstykite jį į stilingus ąsočius ir sudėkite ant stalų. Vynas gražiai atrodys ir bus patogu kiekvienam prireikus įsipilti. Tuo pačiu – stalas atrodys nepaprastai tvarkingai, nes nesimatys jokių etikečių. Taip pat, tokia pakuotė suteikia galimybę įsigyti gero vyno, patrauklesne kaina.
Raudonas vynas DRINK ELEGANT Montepulciano d’Abruzzo DOC – su kokiu maistu geriausia derinti šį vyną?
Jeigu organizuojate smagų griliaus vakarėlį su didele kompanija svečių, šis vynas – geriausias pasirinkimas. Didelės talpos užteks pavaišinti net ir dešimtims svečių. O subtilaus ir lengvo skonio vynas, puikiai tiks prie keptos mėsos. Aromatingi šonkauliukai, tradicinis kiaulienos sprandinės šašlykas, elnienos dešrelės ar jautienos steikas. Kad ir ką nuspręstumėte gaminti – visi šie patiekalai puikiai tiks į kompaniją raudonam vynui.
Taip pat su šiuo vynu bus itin skanu ragauti brandintus sūrius. Kurie bus geras užkandis, kol lauksite ant griliaus ar keptuvėje čirškinamos mėsos. Vyno sodrūs skoniai leis atsiskleisti mėsos ir sūrių aromatams. O maistas savu ruožtu, leis atsiskleisti ir visoms vyno skoninėms savybėms.
Kaip patiekti ir vartoti šį vyną
Raudoną vyną geriausia skanauti kambario temperatūros. Maždaug +18 – +20 laipsnių. Todėl jei juo gardžiuositės šaltuoju metų sezonu, užteks kurį laiką jį palaikyti namuose, jei atnešite jį iš lauko ar rūsio. Tuo tarpu šiltuoju metų sezonu, ypač vasarą, kai namuose ir lauke yra gerokai šilčiau, vyną gali tekti šiek tiek atvėsinti. Tiesiog įdėkite pakuotę į šaldytuvą ir palaikykite ten ne ilgiau nei pusvalandį. Vynas atvės. Tačiau neturi atšalti. Nes per šaltas raudonas vynas tiesiog nebeatskleis visų savo skonio ir aromato natų.
Na, o jeigu vakaro metu svečius planuojate vaišinti ir baltu vynu, pastarąjį tiekite pirmą. Kadangi baltas vynas yra gerokai gaivesnis. Paragvus raudonojo, skonio receptoriai tiesiog nebejaus visų balto vyno skonio natų.