Susipažinkite su Papios raudonuoju vynu iš Sicilijos. Novatoriškame mišinyje lygiomis dalimis derinamos vietinės vynuogės Nero d’Avola ir Nerello Mascalese su dviem Bordo veislėmis – Cabernet Sauvignon ir Merlot. Mėlynių, šokolado, mokos ir keptų vyšnių skonio sluoksnius užbaigia meistriškas ąžuolo, vanilės ir Viduržemio jūros regiono žolelių prisilietimas. Rezultatas – įspūdingas vynas. Skonis platus, šiltas, apgaubiantis burną sukibimu, elegantiškais ir aksominiais taninais. Vaisinis ir sodrus poskonis. Mėgaukitės atskirai arba patogiai derinkite vyną su bet kokiu pomidorų patiekalu, makaronais ar ant grotelių kepta mėsa.
„La Bollina“ įspūdinga Italijos vyninė kuria naujoviškus, įdomius, nuostabios vertės vynus. Dėl aukštos kokybės ir unikalumo ši vyninė greitai tapo Luca Maroni numylėtine, kuris kasmet ją apdovanoja įspūdingais atsiliepimais. Luca Maroni šį Papios vyną įvertino 98 balais.