La Bollina Gavi D.O.C.G.
La Bollina Gavi Ventola D.O.C.G.
Baltas vynas
Vynuogių veislė: Cortese
Intensyvus geltonas vynas.
Aromatų puokštė: jazminų ir migdolų žiedų aromatas, lydimas nedidelių kriaušių, geltonųjų persikų ir vanilės natų.
Geras rūgštingumas užtikrina gaivumą ir sukuria kontrastą bei balansą natūraliam šiek tiek pernokusių vynuogių švelnumui.
Dera su vėžiagyviais, žalia žuvimi ir balta mėsa.
Sudėtyje yra sulfitų.
Rekomenduojama patiekti 8-10°C
Platintojas: MB „Vinitaly Lt”, Lietuva
Gamintojas: La Bollina, Italija
Partijos Nr. (A.P.Nr.) žr. ant galinės etiketės.
Alk. 13,5%, tūris 0,75 L
La Bollina Gustin Vino Rosso 2019
La Bollina Josuè Sicilia Rosso
La Bollina Monferrato „Tinetta” D.O.C. Chiaretto
Rožinis vynas
Vynuogių veislė: Nebbiolo
Spalva: ryškus koralų rožinis
Kvapnus ir subtilus, su žibuoklių, citrusinių vaisių, laukinių braškių ir vyšnių natomis.
Šis vynas puikiai dera su šviežiais sūriais, garuose virta žuvimi ir vėžiagyviais,
užkandžiais, skania žuvimi, ant grotelių kepta žuvimi.
Sudėtyje yra sulfitų.
Rekomenduojama patiekti 10-12°C
Platintojas: MB „Vinitaly Lt”, Lietuva
Gamintojas: La Bollina, Italija
Partijos Nr. (A.P.Nr.) žr. ant galinės etiketės.
Alk. 13%, tūris 0,75 L
La Bollina Monferrato Armason D.O.C.
Baltas vynas
Vynuogių veislė: Chardonnay
Intensyvus šiaudų geltonumo su auksiniais atspindžiais.
Sodrus, intensyvus ir maloniai sumedėjęs, su tropinių vaisių, ramunėlių ir vanilės užuominomis.
Puikiai dera su balta mėsa, žuvies makaronais su pomidorais, kiaušiniais ir pikantiškais pyragėliais,
rūkyta žuvimi, ant grotelių kepta žuvimi.
Sudėtyje yra sulfitų.
Rekomenduojama patiekti 8-10°C
Platintojas: MB „Vinitaly Lt”, Lietuva
Gamintojas: La Bollina, Italija
Partijos Nr. (A.P.Nr.) žr. ant galinės etiketės.
Alk. 13,5%, tūris 0,75 L
La Bollina Monferrato Bianco „Beneficio”
La Bollina Monferrato Rosso „Bricchetta” D.O.C.
Raudonas vynas
Vynuogių veislė: Barbera
Spalva: Raudona su violetiniais tonais, gili ir intensyvi.
Skonis: Patvarus ir sudėtingas skonis, palaikomas būdingo vynuogių rūgštingumo, kuris
suteikia šiam vynui patvarumo ir gaivumo, nepaisant jo brandinimo.
Aromatų puokštė: Gervuogių, slyvų ir šviežių vaisių pagrindo aromatai su vanilės,
prieskonių, saldymedžio ir kavos potėpiais palieka didžiulės elegancijos ir galios įvaizdį.
Rekomenduojama derinti su tvirtais patiekalais, tokiais kaip raudona mėsa, makaronai su sodriais padažais ir stipriais sūriais. Sudėtyje yra sulfitų.
Rekomenduojama patiekti 16-18°C
Platintojas: MB „Vinitaly Lt”, Lietuva
Gamintojas: La Bollina, Italija
Partijos Nr. (A.P.Nr.) žr. ant galinės etiketės.
Alk. 14%, tūris 0,75 L
La Bollina Monferrato Rosso „Minetta” D.O.C.
Raudonas vynas
Vynuogių veislė: Barbera
Spalva: violetinis raudonas vynas su violetiniais atspindžiais.
Skonis: pilnas ir sausas, malonus ir dosnus.
Aromatų puokštė: Vaisinis, aštrus su gervuogių ir saldymedžio bei juodųjų pipirų natomis.
Puikiai dera su makaronų patiekalais, žalia mėsa, kepsniais ir brandžiais sūriais.
Sudėtyje yra sulfitų.
Rekomenduojama patiekti 16-18°C
Platintojas: MB „Vinitaly Lt”, Lietuva
Gamintojas: La Bollina, Italija
Partijos Nr. (A.P.Nr.) žr. ant galinės etiketės.
Alk. 13,5%, tūris 0,75 L