„Antienos užtepėlė ” pagaminta iš maltos mėsos, po to virta labai lėtai kaip klasikinis ragu, kad būtų užtikrintas būdingas skonis ir aromatas. Paruošta pagal tradicinius Itališkus receptus. Puikūs pagardas su skrebučiais, tinka makaronų patiekalams.
Sudedamosios dalys: Ančių mėsa 45%, svogūnai, SALIERAI, morkos, alyvuogių aliejus, saulėgrąžų aliejus, baltasis vynas, bulvės, druska, česnakai, baltieji pipirai, prieskoniai.
Energetinė vertė (100 g): Energija 1626 kj / 395 kcal; Riebalai 40 g. iš kurių sočiųjų 10 g.; Angliavandeniai 1,3 g, iš kurių cukrų 0,5 g.; Baltymai 6,0 g; Druska 1,2 g.
Alergenai: yra
Laikymo sąlygos: vėsioje, sausoje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve.
Grynasis kiekis: 180 g.
Galioja iki: žr. ant dangtelio.
Kilmės šalis ir gamintojas: Italija, TAB Green Line s.r.l.
Platintojas: MB „Vinitaly Lt“ www.vinitaly.lt, Vilnius, Lietuva.