Kietųjų kviečių manų kruopų makaronai pagaminti iš Senatore Cappelli kietųjų kviečių, užaugintų ūkio laukuose, bronzinis piešinys ir labai lėtai džiovinami 32° C temperatūroje.
Patirtis prasideda atidarius maišelį ir sprogsta vos tik įdėjus makaronus į verdantį vandenį (būkite atsargūs, kad vanduo nebūtų per daug sūrus). Būtent tą akimirką pasklinda svaiginantis ir įsimintinas kviečių, šviežiai iškeptos duonos, miltų ir naminių makaronų kvapų kiekis ir intensyvumas. Švelnus ir malonus skonis apgaubia ir apgaubia kartu su juo gaminamus padažus. Dėl bronzinio piešinio akytumo jis puikiai dera su bet kokiu padažu. Dėl savo struktūros, kuri visada yra aiškiai apibrėžta, jis gali būti pagrindinis patiekalo veikėjas.
Puikus baltymų kiekis (13,5 %), geras skaidulinių medžiagų kiekis (3,4 %) ir visapusiškas malimas su kviečių gemalais leidžia pasiekti, kad mūsų makaronai būtų aprūpinti maistingais veiksniais, idealiai tinkančiais tiems, kurie ketina laikytis sveikos gyvensenos. Iš tiesų „Cappelli” puikiai aprūpina: kalio, geležies, magnio, kalcio, seleno, natrio ir beta karoteno), taip pat lipidų, nepakeičiamųjų aminorūgščių, B ir E grupės vitaminų. Dėl lėto džiovinimo proceso, natūraliai mineralizuoto vandens ir geros ląstelienos sudėties taip pat užtikrinamas puikus virškinamumas ir lengvumas.
Maistinė ir energetinė vertė 100g/ml- 1482kj/350kcal
Riebalai – 1,9g
Sočiųjų riebalų rūgščių – 0,5g
Angliavandeniai – 65,7g
Cukrus – 3,5g
Baltymai – 13g
Maistinės skaidulos – 6,5g
Druska – 0,010g
Kilmės šalis: Italija, Azienda Agricola Alessandra Di Luzio